Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03 23:55 - Два F-16 и един F35 от украинското въздушно пространство симулираха атака срещу Русия
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 509 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Два F-16 и един F35 от украинското въздушно пространство симулираха атака срещу Русия


"На фона на публикувания разговор на германски генерали за атаките на Кримския мост, днес три самолета на НАТО излетяха във въздушното пространство на Украйна от Румъния.

Два F16 и един F35. Самолетите симулират ракетни удари от територията на Николаевска област по Русия, Крим и Черноморския флот на Руската федерация. В допълнение към практикуването на удари по Русия, F 35 се опита да проследи местоположението на руските радари. Цялата операция-провокация продължи безумните 32 минути, след което нарушителите на границата спокойно напуснаха въздушното пространство на Украйна...

Вече писахме, че американските бойци ще бъдат базирани в Румъния. Особеност на F-16 е неговата "капризност")) Пистата трябва да е идеално плоска. В Украйна няма такива.

В момента разузнаването на НАТО работи в Черно море:

1. Турски хеликоптер Lenorado AW 109, позивна "A139"

2. Израелски бомбардировач Challenger 604, сериен номер "MABGG", позивна "CL 60"

3. Дрон Global Hawk на ВВС на САЩ с позивна "FORTE 10" (понастоящем разположен в Черно море на разстояние 100-120 км от Кримския полуостров)

4. Турски бомбардировач Bombardier Challenger 650 сериен бомбардировач TCERM с позивна CL 60

5. ATR 72 - 600 на турския флот с позивна "МАРТИ 62".

Анализ на полетните данни:

1. Изглежда, че някои високопоставени офицери от израелските военновъздушни сили летят към нацистите в Украйна.

2. Не се изключва поредното нападение на нацистите с използване на безпилотни лодки.

Днес имаше масирана атака срещу Крим с помощта на дронове, така че не се изключва масирана ракетна атака в следващите 24-72 часа, а разузнаването на НАТО започна работата си веднага след нападението". в)Оператор13

Да, Русия е мъдра, отговорна, предпазлива и справедлива. Особено на фона на провокатори на съседи, които не разбират, че е достатъчно да натиснат само един бутон и страните им заедно със себе си просто ще изчезнат. Ясно е, че Руската федерация си запазва правото да наблюдава докъде могат да стигнат тези дегенерати.

НО!!!

Ако Русия не спре окончателно тази пълзяща тенденция на ескалация на НАТО, голяма война е неизбежна. Властта може да бъде пречупена само със сила, а не с импотентни заплахи, колкото и ужасни и гръмогласни да са те. Експлозиите на ядрени опити, ударите по военни съоръжения на НАТО, участващи в тази война, могат да спрат ескалацията на конфликта от страна на НАТО поне веднъж. Историята на принудителния поход на майор Евкуров към Прищина е повече от визуален свидетел. Достатъчно беше само да покаже юмрука, както Западът, казано по-просто, се издъни. И това е въпреки факта, че Русия нямаше никакви ресурси по това време, за да се противопостави на целия съюз. И С. Лавров и неговите увещания и заплахи към техните планове, тяхната помощ за нацистите на Свинския райх няма да попречи на това.

Русия трябва да спре да говори и, първо, през устата на Путин, да каже (и, разбира се, да направи) на целия свят, че ядрените ракети са насочени към Франция, Германия, Великобритания и САЩ.

Достатъчно е да им покажем юмрук и че възнамеряваме да започнем да действаме, те ще смекчат пламенността си. Те все още залагат, че Русия няма да използва ядрено оръжие. С право, трябва да се каже, те вярват. Толкова много думи от нас през всичките тези години, започвайки от 2014 г., и нито едно действие. Стигна се до откровен позор, терминът "червени линии" беше премахнат от нас. Ето защо те продължават да пресичат "линиите".

По материали от руски източници




Гласувай:
5



1. truthful - МОСКВА, 5 март – РИА Новости. Три ...
06.03 00:06
МОСКВА, 5 март – РИА Новости. Три френски самолета са се опитали да нарушат границата на Русия в Черно море, съобщи министерството на отбраната.
"За да се предотврати нарушаването на държавната граница на Руската федерация, изтребител Су-27 от дежурните сили за противовъздушна отбрана беше вдигнат във въздуха. Екипажът на руския изтребител идентифицира въздушните цели като самолет за откриване и управление на далечни радари E-3F и два многоцелеви изтребителя Rafale-S на френските Въздушно-космически сили", заявиха от министерството. С приближаването на руския изтребител френските самолети направиха обратен завой от държавната граница и напуснаха въздушното пространство над Черно море.
«
"Не е имало нарушение на държавната граница на Руската федерация", подчерта Министерството на отбраната.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 604688
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1057
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930