Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2012 16:35 - ГЕЙ ПАРАД, ПРАЙД, КАМЪНИ И РЕАЛНОСТ
Автор: lateto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1895 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази година гей парада не  беше парад, а прайд, което ще рече „гордост”. Гордост от това, че си различен. Ненормално е да го парадираш или точно тази различност да те прави горд. От друга страна сливенския отец Евгений ги заклейми и призова обществото да ги позамери с камъни. С балончета или с каквото и да е. Било заразно…   Личното ми отношение към хомосексуалистите е неприязън. Само при мисълта какви ги вършат ми се повдига. Повдига ми се и като гледам как на така наречените гай-паради разни същества, за които гадаеш мъжко ли е или женско, се кълчотят сластно, искайки да демонстрират повече секс, отколкото гражданска позиция, че е различен и примерно му нарушавали правата.   Но каква е реалността?   Дали педерастите и лесбийките се считат за психично болни не знам, по този въпрос имат думата лекарите. Но в различна научна литература нещата са описани меко казано тревожно.   Нарушената биосфера вследствие ядрени опити и останалите замърсявания са повлияли пагубно върху мъжествеността на пола. Генът се е изменил и по данни от 2006 г Y-хромозомата (тоест, мъжката) е намаляла почти два пъти. Х-хромозомата ( женската) съдържа 1098 гена, а мъжката полова, едва 78 гена.   С други думи, мъжете започват да проявяват повече женственост, а жените го избиват на мъжественост или още по-просто – ако вървим по този път, ще има все повече лесбийки и безплодни мъже.   Към нарушената биосфера обаче се прибавя още нещо, на което почти никой не обръща внимание. Генно модифицираните храни и по-специално генно модифицираната соя, която е добавка към много от продуктите. Соята съдържа много фитоестрогени, които си приличат на женските полови хормони. Сещате се как влияе на момчетата и бъдещото им преобразяване в „мачовци” просто няма как да се случи! Освен това е доказано, че това влияе общо и на умствените способности на човека ( в което се уверяваме на всяка крачка), а след това съсипва и пола. До сега не се е чуло земната наука да „ремонтира” гените, така че Y-хромозомата постепенно ще запада.   Единственото нещо, което би могло да се направи за спасяване на мъжкото разклонение в човешката хромозома, е да се създава благоприятна среда за живот. Да, ама как, като най-големите държави в името на печалбата съсипват общия дом на всички земляни ?   Затова да не корим много остро днешните хомосексуалисти. Не се знае какви ще са днешните деца и дали момиченцето, на което се радваме, в бъдеще няма да ни доведе снаха, а момченцето - зет! Да ги обвиняваме е нелепо, да ги мерим с камъни, грозно и нечовешко. И без да съм религиозна, мислено се прекръствам с молитва „Дано Бог запази човешкия род от израждане, за което сами сме си виновни!”   Латинка Минкова  



Гласувай:
3



1. анонимен - Ако всичко това е вярно, то полож...
03.07.2012 16:42
Ако всичко това е вярно, то положението е страшно. Изобщо, винаги когато чевека се намеси в работите на природата, следва катастрофа.
цитирай
2. lateto - Трябва да е вярно, защото съм го чела ...
03.07.2012 20:43
Трябва да е вярно, защото съм го чела в научно популярна литература, която се базира на проверени чрез анализи факти. Може да се доверите, може и да не се доверите...
цитирай
3. estirbg - Моля, не цитирайте нечии педераски "научни" изследвания!
04.07.2012 12:41
"Генът се е изменил и по данни от 2006 г Y-хромозомата (тоест, мъжката) е намаляла почти два пъти." - може ли един ген да намалява и по принцип да липсва? Ми това значи, че въобще яйцеклетка с подобен набор хромозоми няма да даде зародиш!!! Какви ги говорите! Кълвем на разни псевдодоказателства като слепи кокошки!
НЯМА ПУБЛИКУВАНИ ДАННИ ОТ СЕРИОЗНИ НАУЧНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ, КОИТО ДА ОБОСНОВАТ ГЕНЕТИЧНО БУМА НА ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАБЛУДЕНИ! ПОДОБНИ ДАННИ, ДОБРЕ ПОДКРЕПЕНИ "НАУЧНО" СА ПЛАТЕНИ И ПОРЪЧКОВИ! ТОВА ВИ ГО ЗАЯВЯВАМ СЪВСЕМ ОТГОВОРНО - НАЯСНО СЪМ С ГЕНЕТИЧНИЯ НИ СТРОЕЖ!
Нарушената биосфера може да влияе върху здравето ни, както и генно модифицираните храни - епидемиите от онкозаболяваня говорят за това, НО ЗА РЕДУКЦИЯ НА ПОЛОВИ ХРОМОЗОМИ, КОИТО ДА ОБУСЛАВЯТ ПОДОБНО ИЗВРАТЕНО ПОВЕДЕНИЕ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА!
Хайде да се върнем за малко в историята на човечетвото:
Педерастията и половите извращения са съществували още от древни времена и Творецът-Бог категорично ги е заклеймил като мерзост и отвращение. Една от причините, поради която Той унищожи света на Ной е поради този отвратителен грях. Содом и Гомор бяха също заличени и изпепелени точно поради греховете им, включая половите извращения (има чудесен пример, описан в Библията, когато развратниците са искали да се гаврят дори с небесните пратеници (ангели), гости на Лот.)
Питам, дали биосферата тогава беше нарушена? Имали са по-прекрасни условия от нашата замърсена в момента планета - тогава какво е индуцирало противоестественото им държание? Причината е ГРЕХЪТ(грехът е свързан със свободния избор на решение на поведение) и не генетичните изменения или дефицит на полови гени са причина, с каквато искат да се оправдаят хомосексуалистите и всички техни ненормални и аморални общности! Този свят е преситен от удоволствия, които се изродиха в неестествени взаимоотношения между половете - греховната зараза тръгна от луксозните холивудски квартали и милиардерските палати...и погълна света. Бедността пък пое лекия начин на препитание и бързо се поквари. Така разкоша и немотията оплетоха мрежата от зловония, която ще задуши останалото читаво на планетата...
Впрочем, случващото се морално падение е предречено още от Исус и Неговите ученици и всъщност представлява един от белезите на Второто Му пришествие. Това не значи, че трябва да се оставяме да ни омърси това разпространяващо се зловоние - трябва да му се противопоставяме и да дадем отпор на тази разливаща се гадост - иначе нормалните ни деца скоро ще се чувстват ненормални на фона на този мръсен океан и ще бъдат изкушени и те да тръгнат по кривия път...
цитирай
4. lateto - ВЕРОЯТНО МОЖЕ И ДА СТЕ ПРАВ. НЯМАМ ...
05.07.2012 14:37
ВЕРОЯТНО МОЖЕ И ДА СТЕ ПРАВ. НЯМАМ НАУЧНА ПОДГОТОВКА ПО ТОЗИ ВЪПРОС ДА ОТХВЪРЛЯМ ДАННИ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯ. ПО СЪЩАТА ЛОГИКА БИХ ПРИЕЛА ИЛИ НЕ ПРЕДЛОЖЕНОТО ОТ ВАС . ДА, ЕДНИ НЕЩА ПРИЕМАМ, ДРУГИ НЕ. ВЪПРОС НА ЛИЧНО УСЕЩАНЕ. СПОДЕЛЯМ ТОВА,КОЕТО МЕ ВЪЛНУВА И СЪМ ПРОЧЕЛА, МИСЛЯ, ЧЕ В БЛОГОВЕТЕ ТОВА Е ПРИЕТО ЗА НОРМАЛНО. С ВСИЧКО СЪМ СЪГЛАСНА, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА, ЧЕ ТВЪРДИТЕ НЕЧИИ ИЗЛЕДВАНИЯ ЗА ПЕДЕРАСКИ. ВЪСЩОНСТ, АВТОРИТЕ СА ДОКТОРИ ПО ФИЗИКА И ТОВА БЕШЕ МАЛЪК ПРИМЕР ЗА ДРУГ ПРОБЛЕМ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lateto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 257434
Постинги: 120
Коментари: 169
Гласове: 228
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930