Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2010 11:20 - След данък електромер, се задават данък за секс и други необходими данъци
Автор: lateto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1615 Коментари: 1 Гласове:
3



Като няма производство, което да пълни хазната, ще има данъци! Това беше поредната гениална мисъл, която осени главата на Мони Д. и налапа поредната ледена висулка. Смучеше я, за да му падне гласът и така да го докара до тембъра на Марлон Брандо или поне до този на … Стефчо Данаилов. Стига са ме корили, че писукам с моя фалцет! Огледа се и помисли (вече не толкова гениално), на красота съм докаран , Брат Пит ряпа да яде! А аз нося очила, щото съм умен. Умен, още и гениален – от Световна банка привнесен!

Като се похвали сам  за пореден път, Монито се сети, че чопленето в носа  стимулира мозъчните клетки и след като се огледа дали наоколо няма скрит враг или папарак, смело заби пръст в лявата ноздра. Дълбоко, мъдро и …о, чудо! Гениални мисли тутакси текнаха в главата му и родиха концепцията за нов данък. Електромерите, то е ясно!!! Но ще въведа и данък върху секса! Що не? Това говори за благоденствие, а щом има такова деяние, значи народа има пари. Знае се, че когато мъжът е кахърлия, не изпълнява „ония си” задължения. А щом може, значи няма кахъри, ял е, може и да е пил…всичко говори за наличие на пари. Заби пръст още по-дълбоко и мисълта за новия данък се обогати – ще въведе задължителни спирали за жените, върху които ще се монтират броячи да чужди интервенции ( сещате се какви ) така няма да се избегнат сексуалните изпълнения и извън брачното ложе, т.е. където и да става, брояча вътре ще цъка! Казано е, че за всяко удоволствие се заплаща! Не може най-голямото да мине метър и народа да се кефи безплатно под юргана! Монито се усмихна доволно и въздъхна. Ех, да можех на входа на женския орган и касов апарат да монтирам… ама няма да стане.

Зарадван, че бъркането в носа е плодоносно, той заби пръст и в другата ноздра. И…пак чудо! Пак гениална мисъл! Данък дишане! Прогресивна работа. Вдишваме чист въздух, а издишваме замърсен, значи трябва да се влага в прочистването му. Тук Монито Д. се позамисли и за социална справедливост. Мда, примлясна замечтано и се отдаде на детайлите за този данък. Ще го изчисляваме на база гръден кош – на спортистите по-висок, на пенсионерите по-нисък, защото те и без това са с душа под наем.

Като извъртя и второто топче от носа си, Монито Д. пръцна. И той! Замириса му на кисело зеле. Пръцна пак и отърча в кенефа да не осере ганитогреса, че можеше да се лъзне лошо. Изу панталона и напъна. Ох, кеф! Замижа… и пак гениална мисъл! Хвана го срам! То бива, бива гениалност, ама при него направо се беше изсипала като онова, дето той изсипа от себе си. Как не се беше сетил да обложи с данък и срането? Как?! Та това е замърсител! И отново говори за благосъстояние. Кой ака, ако не яде? Щом яде, има пари за храна! Значи има и за данък! Монито пак се сети за социалната справедливост. Ще намаля на пенсионерите, те ядат по-малко. А депутатите може и да ги освободя напълно. Те или си серат един на друг в устата, или го правят в чужбина!

Така завърши този ползотворен ден на Мони Д. Тръшна вратата на кенефа и се изтегна блажено на диванчето. Заслужаваше си почивката!

Латинка Минкова




Гласувай:
3



1. анонимен - backlinks checker backlink building service
10.02.2012 17:51
hey all lateto.blog.bg owner found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lateto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 256785
Постинги: 120
Коментари: 169
Гласове: 228
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930